HTML

bevezető

A Sony hordozható játékkonzoljáról mindent! Legfrissebb hírek, játékok és információk. Egyedi PSP: kellékek, leírások, segédletek és még sokminden amivel kedved szerint alakíthatod hordozható konzolod!

tagfelhő

cxmb (7) firmware (2) hírek (7) homebrew (8) játékok (6) my (2) pack (3) psp (4) ptf (12) slim (7) témák (18) video (4) vista (2) teljes felhő

hirdetések

toplisták

2007.12.07. 10:30 corelx

XMB Magyarosítás 3.71 m33 (slimre is!)

Ez már a tisztességes fajta. Nem tudtam minden egyes részletét leellenőrizni, de számos feliratot javítottam. A ?-ek helyét javítottam a netkonfignál is.
Egyedül az LFTV ill. a RSS letöltés van hátra.. azokat majd jövő héten.
Témák ezúttal nincsenek mellékelve.. azokat hamarosan külön feltöltöm, mert igencsak szép csomag állt össze.
—————————–

Még mielőtt letöltenéd, olvasd el kérlek !
Ha nem teszed fel a 3.71 M33 2-es update-et, akkor a felülírás után csak Pandora módszerrel tudod feltámasztani a PSP-d!!!

.::PSP 3.71 HUN-MOD v1.0 by eM82 - TELEPÍTŐ ÚTMUTATÓ::..
————————————————————————
CSAK 3.71 M33-2 PSP-re !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az M33 v2-es patch kötelező !
[SEMMIFÉLE FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK A PROGRAMOK - A PSP-kben - OKOZHATTA HIBÁKÉRT
/Az hogy nekem sikerült, nem 100%-os garancia hogy neked is fog/. A DÖNTÉS és a FELELŐSSÉG is A TIÉD !!!]

_____________________________________________________________
Előszó & teendők:
Mivel Dark_Alex-nek hála lehetővé vált a jól megszokott Flash0-on keresztüli módosítás, így tkpn. 2-féle képpen is magyarosíthatod a PSP-d.
FONTOS, hogy amennyiben Flash0-on keresztüli módosítást választod, fel kell telepítened a v2-es patch-et ill. ajánlott az 1.50-es kernel-kiegészítő (utóbbi kizárólag Pufi PSP-re). Ha ezek hiányoznának ne aggódj, nem kell keresgélned a neten, a csomag tartalmazza.

/Slim PSP-n a Flash0-os módszert sajnos nem állt módomban tesztelni./
_____________________________________________________________

Pufi PSP - Hun-MOD Flash0-on keresztüli Telepítés menete:
——————————————————————–
-1, Lehetőleg töltsd fel az akksidat min. 75%-ra.
0, Amennyiben már fent van a v2-es patch ill. az 1.50-es kernel-addon a Pufi PSP-den, akkor ugord át a következő 4 lépést s kezd az 5-össel.
1, Csatlakoztasd össze USB-kábel segítségével a PC-det a PSP-ddel, majd a zip-ben lévő “PSP” mappát és annak tartalmát másold át a memóriakártya gyökerébe. (ha szükséges, írd felül a már meglévő célfájlt…)
2, Bontsd az USB-kapcsolatot, majd a PSP menüjében a GAME menüpont ill. azon belül a Memory Stick ikonra kattintva megjelenik a “3.71 M33-2″ ikon. Indítsd el. Majd nyomj X-et. Hamar lefut. Kész is.
3, Ezt a következő lépést CSAK PUFI PSP-n hajtsd végre: A .zip-ben lévő “! Kernel-addon 1.50 v2 Pufi PSP-hez” mappa tartalmát másold be USB-kapcsolaton keresztül a memóriakártya gyökerébe. (ha szükséges, írd felül a már meglévő célfájlt…)
4, Bontsd az USB-kapcsolatot, majd a PSP menüjében a GAME menüpont ill. azon belül a Memory Stick ikonra kattintva megjelenik a “PSP Update ver 1.50″ ikon. Indítsd el. Majd nyomj X-et. Hamar lefut. Kész is.
5, USB-kábellel kösd össze a PSP-det a PC-vel. PSP-d rakd Recovery módba (Jobb KAR lenyomva tart + bekapcsoló gomb). Menj az ‘Advanced ->’ majd a ‘Toggle USB (flash0)’ menüpontra.
6, Ezután Total Commander-ben (v. Intézőben) megjelenik egy új meghajtó. Ez a PSP Flash0 memóriájának tartalmát tartalmazza. Kattints az új meghajtóra.
7, A Flash0 tartalmát (azaz az ott lévő file-okat) másold be (csak másold !!! ne hogy áthelyezd !) egy neked tetsző új mappába a winchestereden (ha bármi baj van, innen vissza tudod másolni az eredeti file-okat.
8, A .zip-ben lévő “cxmb” mappa tartalmát másold be az új meghajtó gyökerébe. Tkpn. felül kell írni a régi file-okat. Ezáltal lesz helyed bőven.
9, Ha kész a másolás, rámész a PSP-n a Back menüpontra, majd Exit. PSP újraindul. Kész is, már az új, magyarosított XMB fogad.

Pufi PSP & Slim PSP - Hun-MOD plugin-ként való telepítése (nem nyúl bele a Flash0-ba!):
——————————————————————————————————
1, USB-kábellel kösd össze a PSP-de a PC-vel, majd kattints az “USB Connection” ikonra.
2, Ezután Total Commander-ben (v. Intézőben) megjelenik egy új meghajtó. Ez a PSP Memoriakártyájának tartalma. Kattints az új meghajtóra.
3, A .zip-ben lévő “cxmb”, “PSP” és “seplugins” mappát másold be a memóriakártya gyökerébe, írd felül, ha szükséges a célfájlokat.
(ha már használsz plugineket, akkor a seplugins mappából a vsh.txt kivételével másold be a PSP-n lévő seplugins mappába, majd a vsh.txt tartalmát az alábbi két sorral egészítsd ki:
ms0:/seplugins/cxmb.prx
ms0:/seplugins/screen.prx )
3.2, a “CXMB/FONT” mappa tartalmát töröld, különben lefagy a PSP-d!
4, PSP-d rakd Recovery módba (Jobb KAR lenyomva tart + bekapcsoló gomb). Menj a “Plugins” menüpontra, majd a megjelenő cxmb ill. screen sorra nyomj X-et, hogy enabled-re rakd. (így tudod engedélyezni a pluginokat)
5, Menj a PSP-n a Back, majd pedig az exit menüpontra, kész is. A Játék alatt megjelenő home-screen, ill. mentés, töltés-en kívül magyar lett az XMB-d :).
6, a Screen plugin engedélyezés után a hangjegy gombbal tudsz képkimentést csinálni. (a PSP/PHOTO/SCREENSHOT mappába teszi)


3.71 M33 HUN Mod by em82 - letöltés

eM82 - 2007.10.07

forrás: em82.extra.hu

Szólj hozzá!

Címkék: mod hun pufi slim cxmb magyarositas 3.71


A bejegyzés trackback címe:

https://sonypsp.blog.hu/api/trackback/id/tr9255370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.