HTML

bevezető

A Sony hordozható játékkonzoljáról mindent! Legfrissebb hírek, játékok és információk. Egyedi PSP: kellékek, leírások, segédletek és még sokminden amivel kedved szerint alakíthatod hordozható konzolod!

tagfelhő

cxmb (7) firmware (2) hírek (7) homebrew (8) játékok (6) my (2) pack (3) psp (4) ptf (12) slim (7) témák (18) video (4) vista (2) teljes felhő

hirdetések

toplisták

2007.06.25. 19:34 corelx

Gyorsabb lesz a PSP?

playstation

A Sony olyan szoftverfrissítést adott ki PSP hordozható játékgépéhez, amelynek telepítése után a masina processzora a korábbinál gyorsabb sebességen használható.

A Gamesindustry.biz beszámolója szerint a felhasználók a Playstation Portable (PSP) konzolhoz kiadott 3.5-ös verziószámú rendszerszoftver (firmware) telepítése után érhetik el az extra sebességet. A sebesség szoftveres növelése azért lehetséges, mert a kütyübe szerelt lapka alapesetben nem maximális, hanem teljesítményének nagyjából 80 százalékán - 266 megahertzen - működik.

A Sony egyébként az akkumulátoros üzemidő hosszabban tartása érdekében csökkentette szándékosan az órajelet. A 3.5-ös szoftvertelepítését követően a fejlesztők már úgy írhatják meg játékaikat, hogy azok kihasználják a 333 megahertzes sebességet.

Az online játéklap azonban úgy tudja, hogy a megnövelt teljesítmény előnyeit csak az új programokban lehet majd élvezni, a korábbi játékokkal nem. A gyorsabban működő processzornak köszönhetően a programok némileg látványosabbak lehetnek, vagy például nem szaggatnak majd be komolyabb terhelésű jeleneteknél, ennek ára viszont a csökkenő akkumulátoros üzemidő.

forrás: PlayStation Klub

Szólj hozzá!

Címkék: psp 3.5 frissitések


A bejegyzés trackback címe:

https://sonypsp.blog.hu/api/trackback/id/tr82252477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása