HTML

bevezető

A Sony hordozható játékkonzoljáról mindent! Legfrissebb hírek, játékok és információk. Egyedi PSP: kellékek, leírások, segédletek és még sokminden amivel kedved szerint alakíthatod hordozható konzolod!

tagfelhő

cxmb (7) firmware (2) hírek (7) homebrew (8) játékok (6) my (2) pack (3) psp (4) ptf (12) slim (7) témák (18) video (4) vista (2) teljes felhő

hirdetések

toplisták

2007.08.22. 19:49 corelx

Új Need for Speed a láthatáron!

Active Image

Május 31-én nagy dolgoknak lesz tanúja az, aki még kiváncsi a Need for Speed-sorozat ezévi folytatására. Addig itt egy kis videó.



És akkor egy kis adalék a videóhoz: Egyenlõre semmi konkrét, megerõsített információ nincs a készülõ NFS epizódról, viszont a sokat sejtetõ videó elég nagy találgatásokat indított meg a játék kedvelõinek körében. Ezek közül talán a legreálisabnak tûnõk a következõk:
- feltehetõen végre megkapjuk a várva várt kasznitörést, méghozzá kidolgozott törésmodellel
- valószínûsíthetõen az új részben nagyobb hangsúlyt fektetnek a pályaversenyekre, mint a városi futamokra
- és végül lehetséges, hogy a soron következõ epizódban elõtérbe kerülnek a nappali versenyek az eddig domináns éjszakai futamok helyett

És, hogy a pletykákat se felejtsük ki: sokak tudni vélik, hogy a legújabb rész a Pro Street (amúgy minden fantáziát nélkülözõ) alcímre hallgat majd. Ez persze pusztán találgatás, úgyhogy kéretik nem készpénznek venni. Bárhogy is lesz, az igazságra már nem kell sokat várni, hiszen május 31.én végleg lehull a lepel. Talán végre kapunk valamit a pénzünkért? Talán végre nem egy teljes árú, kiegészítõ lemez minõségû cuccal szúrják ki a szemünket az EA-s fiúk? Vagy talán újabb tudatos parasztvakítás áldozatai lettünk a rövid ám annál hatásvadászabb videó révén? Türelem, nemsokára minden kiderül!

forrás: PlayStationKlub

Szólj hozzá!

Címkék: video street pro játékok for need


A bejegyzés trackback címe:

https://sonypsp.blog.hu/api/trackback/id/tr94252491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása