HTML

bevezető

A Sony hordozható játékkonzoljáról mindent! Legfrissebb hírek, játékok és információk. Egyedi PSP: kellékek, leírások, segédletek és még sokminden amivel kedved szerint alakíthatod hordozható konzolod!

tagfelhő

cxmb (7) firmware (2) hírek (7) homebrew (8) játékok (6) my (2) pack (3) psp (4) ptf (12) slim (7) témák (18) video (4) vista (2) teljes felhő

hirdetések

toplisták

2007.08.23. 17:41 corelx

GPS és telefon a PSP-ben!

Magyar fejlesztésű navigációs szoftvert mutattak be szerdán a PlayStation Portable játékkonzolhoz. A Go!Explore nevű programot a Nav N Go Kft. fejlesztette ki, amely az okostelefonokon és más navigációs kütyükön futó iGo szoftverrel vált világszerte ismertté. A Go!Explore autós és gyalogos üzemmódban is használható, az UDM lemezen rajta van a kontinens összes országának térképe, és a szoftvert GPS-vevővel együtt szállítják. Tizenegy nyelven elérhető, és ugyanazt tudja, mint iGO: van benne intelligens nagyítás és billentyűzet, leggyorsabb és legrövidebb útvonalat is lehet tervezni, sőt, a télen megjelenő iGO 8 szoftver látványos grafikai újításait, a háromdimenziós várostérképeket és tájékozódási pontokat is beleépítették. Azért került a hír a Cellanaplóra, mert hamarosan telefonálni is lehet a kézi konzollal. A Sony és a BT közösen készítette el a Go!Messenger nevű VoIP-kilenst, amely Európában januártól lesz elérhető. Wifire csatlakozva ingyen telefonálhatnak majd a PSP-júzerek, üzeneteket küldhetnek egymásnak egy virtuális billentyűzet segítésgével, sőt, ha van Go!Cam kiegészítőjük, akkor videotelefonálni is tudnak.


forrás: Playstation Klub

Szólj hozzá!

Címkék: telefon hírek gps igo explore


A bejegyzés trackback címe:

https://sonypsp.blog.hu/api/trackback/id/tr5252359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása